Close

Ai-to Foods Oy

Chinaman on vuonna 1998 perustettu itämaisten herkkujen valmistaja. Ravintolatoimintaa olemme harjoittaneet alusta alkaen liiketilassa, joka sijaitsee Helsingin Tapanilan historiallisella puutalo alueella. Yritys toimi alussa nimellä Chinaboss ja valmisti aasialaisen ruoan lisäksi pizzoja oman reseptin mukaan. Vuodesta 2002 lähtien ravintola ja yritys ovat toimineet nimellä Chinaman ja tuotevalikoimaa on kehitetty siten, että nykyisellä ruokalistallamme ovat kattavasti edustettuina Kaakkois-Aasian ja Kiinan eri alueiden maut ja raaka-aineet.

Voimakkaasti kasvaneen kysynnän innoittamina, aloimme kehittää syksyllä 2014 etnisen ruoan tuoteperhettä vähittäiskaupan tarpeisiin. Kehittämämme uusi ja innovatiivinen tapa etnisten ruokien valmistuksessa on mahdollistanut sen, että vähittäiskaupassa myytävät tuotteemme ovat laadultaan korkeatasoisia. Kesään 2015 mennessä liiketoimintamme oli kasvanut sen verran nopeasti, että rakensimme uudet tuotantotilat Vantaan Koivukylään. Vuonna 2016 asiakaskuntamme laajenee edelleen useilla uusilla viikoittaisilla kauppapaikoilla ja täysin uusilla asiakasryhmillä. Vuonna 2016 tulemme myös ottamaan ensi askeleet tuotteidemme vientikaupassa Suomen lähialueille.

VISIO:

Visionamme on olla innovatiivinen ja kansainvälinen yritys, joka tuottaa hyvistä raaka-aineista tehtyjä, korkealaatuisia elintarvikkeita kuluttajille eri puolelle maailmaa.

LÄHIAJAN TAVOITTEET:

Chinaman Oy:n tavoitteena kotimaassa on saada tuotteemme helposti kaikkien kuluttajien saataville. Tavoitteenamme on saavuttaa toimintamarkkinoitamme nopeampi vuotuinen kasvu.  Tulemme lisäksi panostamaan Suomen lähialueille elintarvikeviennin aloittamiseksi.


TOIMINTAMALLI:

Toimimme tilaus – tuotanto periaatteella. Ryhdymme valmistamaan tuotteitamme vasta sen jälkeen, kun vähittäiskauppa tai joku muu asiakas on jättänyt tilauksensa. Näin varmistamme Chinaman tuotteiden korkean laadun ja tuoreuden.KASVUSTRATEGIA:

Chinaman Oy:n tavoitteena on kasvaa nopeasti.  Ketterä tuotanto rakenteemme, tehokas jakelu ja innovatiivinen tuotekehitys, antavat hyvän pohjan liiketoiminnan kehittymiselle. Chinaman Oy:n tarkoituksena on laajentaa toimintaansa kansainväliseksi. Uudenlaista tuotantotapaamme myydään lisensoitavaksi. Tämä mahdollistaa yritykselle nopean kasvun ja toiminnan laajentamisen ilman mittavia pääomia.Fakta:

Rohkeus, Innovatiivisuus ja luottamus. Näiden varaan perustamme toimintamme.