Close

Tervetuloa!

Tervetuloa tutustumaan legendaarisiin Chinaman tuotteisiin. Chinaman tuotteita on tarjolla koko Suomessa niin K –  S- ja M -kauppojen valikoimissa. 

Tuotteet valmistamme samoin kuin ravintolassamme. Ammattitaitoiset aasilaiset kokkimme tekevät tuotteet perinteitä kunnioittaen tulella wokaten. Maan kuulut kastikkeet teemme itse alusta asti. Tarjolla on useita eri makuja aasialaisista kulttuureista. Maista ja ihastu!

"Tom Tom"

Suomalaiset tuntevat Thaimaalaisen ruoat erityisesti tulisesta vihreästä tai punaisesta thaipippurista, polttava onkin yksi viidestä perusmausta. Muut perusmaut ovat makea, hapanimelä, katkera ja suolainen. Kaikki perusmaut ovat vahvasti edustettuna thaimaalaisessa ruokakulttuurissa

Yksi kuuluisimmista Thaimaalaisista herkuista on Tom Yum-kung, joka on sitruunaruoholla ja galangalla maustettu katkarapukeitto. Tom Yum ruoassa käytetään yleensä sitruunaruohoa, kafferilimetin lehtiä, galangalia, limettimehua, kalakastiketta ja murskattua chilipippuria

Me kehitimme tästä jo vuonna 1998 herkullisen ruoan nimeltään ” Tom Tom ”. Valmistamamme Tom Tom sisältää runsaasti erilaisia kasviksia ja tofua. Tom Tomista on saatavilla myös Malesialainen versio Kanalla. Tule kokeilemaan tuotetta alkuperäisessä Chinaman takeaway ravintolassa Helsingin Tapanilassa tai nouda se lähimmästä ruokakaupasta.