Close

Työpaikat

 

Meille töihin

Tuotantopäällikkö

Tulemme palkkaamaan vuoden 2016 aikana tuotantopäällikön vastaamaan Vantaan Koivukylän tuotantolaitoksen toiminnoista. Tuotantopäällikkö tulee vastaamaan tuotannon ja hankintojen lisäksi yrityksemme logistiikasta ja varastoon liittyvistä toiminnoista. Edellytämme tuotantopäälliköltämme ajan tasalla olevaa tietoteknistä osaamista sekä erittäin hyvää englannin kielen taitoa. Olet järjestelmällinen organisoija, joka omaa hyvät johtamis- ja ihmissuhdetaidot. Luonteeltasi olet mutkaton ja huumorintajuinen henkilö, joka pystyy toimimaan vaihtelevissa tilanteissa monikulttuurisen tuotantotiimimme kanssa. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan sähköpostilla jo nyt, niin olet etusijalla rekrytointiprosessissa.

rekry@chinaman.fi

B to B myyjä

Myyjäksi synnytään. Mikäli olet tehokas ja aikaansaava joukkuepelaaja, voit tulevaisuudessa olla osa Chinaman myyntitiimiä. Luonteeltasi olet mutkaton, huumorintajuinen ja iloinen persoon, sekä omaat hyvän tunneälyn. Sinulle on luontevaa toimia nopeasti vaihtelevissa myynnin ja myynninedistämisen työtehtävissä puhelimitse ja kentällä asiakkaiden parissa. Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, niin otamme hakemuksesi käsittelyyn ennen seuraavan rekrytointiprosessin alkua.

rekry@chinaman.fi

Tuotannon luovaan maailmaan

Tule mukaan Chinaman tuotantotiimiin. Työskentelemme ruoanvalmistuksen ammattilaisina, pakkaajina, logistiikan parissa ja varastonhallinnassa. Meillä jokainen voi osallistua kaikkeen taitojensa ja intohimonsa seuraamina. Työkielinä tuotannossamme ovat englannin-, thaimaan-, ja vietnamin kielet. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla, niin huomioimme sinun hakemuksesi seuraavan rekrytointiprosessin aikana.

rekry@chinaman.fi

Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen:

rekry@chinaman.fi