Chinaboss-yrittäjäksi

Ai-To Foods Oy

myynti@ai-tofoods.com

+358 (0) 10 420 7744

Ryhdy Chinaboss-yrittäjäksi

Chinaboss on 100 % suomalainen yritys. Avasimme Helsingin Tapanilan vuonna 1998 suomen ensimmäisen Jenkki Chinese Food pikaruokapaikan. Samalla kehitimme suomen ensimmäisen reaaliaikaisen verkkokaupan, kuin myös vuonna 2005 ensimmäiset itsepalvelukassat. Myös tänä päivänä myyntimme yksi kulmakivistä on toimivat sähköiset myyntikanavat. Modernit itsepalvelukassat ja nykyaikainen verkkokauppa antaa laajan myyntiverkoston toimintaan.

Chinaboss ravintoloiden myynti on vahvaa ja antaa yrittäjälle hyvät lähtökohdat. Oman työpanoksen antaminen on tärkeää, kuin myös hyvä henkilöjohtaminen. Tämä takaa ravintolan menestyksen.

Perustajan T. Saimenin kaakkois-aasian matkojen ja palveluksessa olevien ammattikokkien ansiosta tuotteemme ovat laadukkaita ja pikaruokamarkkinoista poikkeavia. Annoksien nopea valmistustapa tuoreine raaka-aineineen takaa laadun, terveellisyyden ja nopean asiakaskierron. Valmistustavat on kehitetty nopeaksi ja helposti omaksuttavaksi. Koulutamme sinut jo toimivissa ravintoloissa ja opastamme sinua tarvittaessa kaikkiin yrittäjän toimintaan liittyvissä asioissa.