Chinaboss-yrittäjäksi

Ai-To Foods Oy

myynti@ai-tofoods.com

+358 (0) 10 420 7744

Viisi hyvää syytä lähteä Chinaboss-yrittäjäksi

1. Chinaboss antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä oikeana yrittäjänä. Annamme sinulle valmiit avaimet, mutta voit itse työpanoksellasi ja osaamisellasi vaikuttaa yrityksen menestykseen. Luonnollisesti tarjoamme apuamme, mutta emme ohjaile toimintaasi jatkuvasti, vaan annamme työrauhan. Sinun menestyksesi on meidän toiveemme

2. Chinaboss on tutkittu konsepti. Loimme Suomen ensimmäisen reaaliaikaisen verkkokaupan ja toimme aasialaiset take away -boxit Suomeen vuonna 1998. Menestyksekäs myynti useiden vuosien ajalta on vahva näyttö siitä, että konseptimme toimii.

3. Chinaboss on poikkeuksellinen toimija markkinoilla. Kun ravintolatarjonta pursuaa pizza-, kebab- ja hampurilaisyrittäjiä, niin me olemme siitä erottuva konsepti. Tuotteiden omaperäisyys ja makuelämykset ovat aitoja ja houkuttelevia, siksi mm. asiakkaiden ikärakenne on laaja.

4. Chinaboss on kotimainen yritys. Me emme kuulu pörssiin ja eikä omistajina ole tällä hetkellä pääomasijoittajia. Siksi emme myöskään peri yrittäjiltä liittymismaksuja sekä kohtuuttomia kuukausittain maksettavia rojalteja vaan kustannukset ovat huomattavasti edullisempi kuin muilla vastaavilla toimijoilla

5. Tarjoamme valmiita liikepaikkoja tai voit avata täysin uuden toimipaikan. Uuden liiketoiminnan perustamiskustannukset ovat edulliset ja rakentaminen tapahtuu nopeasti.